Sponsor reclame

Afgelopen zaterdag, 3 februari,  had de webwinkel Vuur en Rook een open dag. Een dag waarop bezoekers langs konden komen en rondsnuffelen.

Huddie en Josine waren ook mee. Er was sprake van een heuse Serial Grillaz Roadtrip! Op de bovenverdieping van een grote scheur in Renswoude stond alles uitgestald. Van fijne BBQ sauzen tot geurige Rubs tot houtsnippers en kolen tot tools en messen. Ook gehaktmolens en toe behoren. En daarvoor kwam Huddie. Na fijn een uurtje struinen en shoppen hadden we genoeg. Boeken, kolen, rubs, sauzen, gehaktmolen en tools, houtenplankjes, een Beer can chicken houder zaten onder andere in ons mandje.

Buiten werd er nog geBBQed door @PureBBQ en @ProBBQshop (volgens mij). Van al dat winkelen en sauzen proeven krijg je natuurlijk honger. Dus nog fijn een stukje kip en pulled pork geproefd.

Eenmaal weer in Oxe aangekomen bij Huddie en Josine thuis, moesten we natuurlijk spelen met het nieuwe speelgoed. Dus de nieuwe houtskool chunks (zo groot als bakstenen) op de Weber en kip op de beer can chicken houder. Terwijl de kip fijn aan het gaar worden was, gingen wij spelen met de gehaktmolen. Eerst gehakt maken en daarna zelf worst draaien. De worst hangt nu nog te drogen.

Het was weer een gezellig dag Serial Grillaz!


Mijn oogst van de dag

  •     Blue Hogs BBQ sauce
  •     Sweet Baby Ray’s Hickory and Brown Sugar BBQ sauce
  •     Head County Rub
  •     Hout papier (daarin kan je vlees of vis oprollen en als pakketje op de BBQ leggen, ben benieuwd!)

Written by Grilla Aad

Tweets